Teksti Origjinal

S’do të duhej të ishe xheloz, baby
Mos këtu, mos atje, vetëm mos, mos, mos
A mendon ndonjëherë se kjo s’është e drejt
I tillë ishe dhe i tillë ke mbet

II
Po më sillesh sikur të ishe xhelat
Kërkon shumë e po kënaqesh me pak, shumë pak
Një milion pjesë këtë zemër po don me thy
Nuk e di si jetova me ty

Reef
S’dua të shoh më
Nuk je për asgjë
Sa herë që flet
Aq më shumë po më vret
***
S’dua të shoh më
Nuk je për asgjë
Kush ishe ti
E kuptova tani

III
Ta kam thënë dhe do ta them unë përsëri
S’ke ide sa të duhet një terapi
Ke nevojë ta shërosh vetën pak më shpejt
Por ta dish se nuk e ke shume lehtë

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020