Teksti Origjinal

(2x)
Kamë një dhimbje n´Zemrën time
askush mu s´po më kupton
Vajzen qe e dua shumë
prind e saj s´po më lejonë

(2x)
Të dua shumë të dua
Valla-Bila të dua
Erdhi koha u martove
Valla-Bila m´harrove

(2x)
Erdhi koha u martove
S´pate fatë në dashuri
Qe je hy n´gjynah me mua
Të denoj kjo perendi

(4x)
Të dua shumë të dua
Valla-Bila të dua
Erdhi koha u martove
Valla-Bila m´harrove

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019