Teksti Origjinal

Mendon se tash nuk shkon
pa ty koha s'kalon se kjo
tash mori fund e unë
do të jem askund por ti mos u mashtro ka zgjedhje në këtë jetë
e di se ende mendon të kthehesh ti mos shpreso.E di që planet tua s'janë kryer me sukses nuk e din as çka të bësh tash tka kapur ty një stres.ështe më mirë ta lësh këtë punë para se unë të filloj a e din në çdo veprim jam ajo që gjithë fitoj.
Ref.
.Unë gjithmonë fitoj aty fjalë nuk ka veten e gënjen se di që ke ra
pse e luan atë lojë pse kaq
shumë provon sa herë të kamë thënë do të fitoooj unë
fitooooojj.
Mendon se me këtë strategji
mua do të më shkatrrosh
a e din sa e fortë unë jamë
s'ka gjë qe më lëndon tash dua jetën ta shijoj e di që planet tua s'janë kryer me sukses
nuk e din as çka të bësh tash unë mendoj për ty një stres unë gjithmonë fitoj atë fjalë nuk ka veten e gënjen se di që ke ra
pse e luan atë lojë pse kaq shumë provon sa herë të kamë thënë do të fitoooojj unë gjithmonë fitooooooooojjj.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020