Teksti Origjinal

Ref :
Hajdeni hajdeni se dashuria
Lojra t rrezikshme luan me ne
Hajdeni shëroni plagët e mia
Ti jet e imja borxh më ke

Jeta gënjeshtare lajkatare
Më tradhtoi më tradhtoi
Tregim i vjeter lumturie
Sot mbaroi sot mbaroiiiii

Ref :
Hajdeni hajdeni se dashuria
Lojra t rrezikshme luan me ne
Hajdeni shëroni plagët e mia
Ti jet e imja borxh më ke

S'dua më shumë brenga në kët botë
Se miq të mirë miq të mirë
Kur më fundosen krejt anijet
Dua pranë shoqerinë

Ref :
Hajdeni hajdeni se dashuria
Lojra t rrezikshme luan me ne
Hajdeni shëroni plagët e mia
Ti jet e imja borxh më ke

Fjalët ishin t zjarrta
Buzet e zjarrta
Netëve netëve oooo

Hajde dashuria
Ti jetë e imja
Borxh më ke borxh më keeee

borxh më ke borxh më ke
borxh më ke borxh më ke
borxh më keeee

Ref :
Hajdeni hajdeni se dashuria
Lojra t rrezikshme luan me ne
Hajdeni shëroni plagët e mia
Ti jet e imja borxh më ke(2x)

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020