Teksti Origjinal

Auëëëeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeë
Se mbaj më dot valigjen me kujtime
E hodha në ujë atë të dhembjes sime
Nga gjërat e pavleshme jetën e pastrojjjjjj
Prap dështooj
Në vend të darkës lotët unë i shtroooj
Ti jetën tjetër kujt tash zbukuro mos e kujto
Sa shum të desha unëëëëëë
Shko pastro pas saj
Do të qaj si vjeshta
Ca muaj të gjatë e kam dhurat
Shko pas saaaaaj
Veq pran oxhakut në dimrat e mi
Do të rri vetëm ti
Shko pas saaaaaaaaaj
Vrapo shpëto së paku vetëm ti në dashuri
Ndoshta bëhet miiir
Shko pastro pas sajaaaj

Shko pastro pas saj
Nganjëher je mbret , nganjëher shërbëtor
A të brengos shallin tënd të ri (a do ta hekuros,a do ta hekuros)
A do ta hekuros me aq dashuriiiii (me aq dashuriiiiiii)
Shko pastro pas saj
Njollat që i la ajo në qiellin tonë
Mos të nënqmojnë
Sa shum të desha unë (sa shum te deshta une)
Shko pastro pas
Do të qaj si vjeshta
Ca muaj të gjat e kam dhurat
Shko pas saaaaaaaj
Veq pran oxhakut në dimrat e mi
Do të rri vetëm ti
Shko pas saaaaaaaj
Vrapo shpëto së paku
Vetëm ti në dashuri
Ndoshta bëhet miiiiiiir

Shko pastro
Do të qaj si vjeshta
Muaj të gjat e kam dhurat
Shkoooooooo pas saaaaaaaaaaaaaj
Oioioioioi
Do të rri vetëm ti
Shko pas saaaaj
Vrapo shpëto së paku vetëm ti n'dashuriiii
Do të bëhet miiiiiiirrr jeeeeeeeeeeeeeeeeeee

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020