Teksti Origjinal

S’mund të ndërroj,
kështu t’kuptoj
dhe nuk kam shkas,
ka kohë kështu flas

Duket njëjtë andej
ky moment këndej
kjo s’do t’rrënoj,
asgjë s’gaboj

S’do t’thotë që jemi një
s’do t’thotë që s’jemi një
vetëm se kështu ndjehemi
nëse nuk rrëfehemi

Injorim dhe mohim
‘72 nuk ka kuptim
kjo është sprovë
dhe do të ndodhë

Nuk ka më drojë
ooo, ooo

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019