Teksti Origjinal

Ne zemrën tënde s mund ta ndij veten,
vendin qe pata paska zën nje tjeter
ne buzet tua tash tjetra shkrihet
e kurse mua vendi vend sme zihet

Ref.
Ajo te perkdhel, dhe ne vesh te flet QE ti te mos kthehesh sod dhe 100 vjet, ajo te perkdhel dhe ne vesh te flet qe ti te mos kthehesh sod dhe 100 vjet.

me the se isha per ty e para
mallkuar qofshin netet qe ti fala
ne buzet tua tash tjetra shkrihet
e kurse mua vendi vend sme zihet

Ref.
Ajo te perkdhel dhe ne vesh te flet qe ti te mos kthehesh sod dhe 100 vjet, ajo te perkdhel dhe ne vesh te flet qe ti te mos kthehesh spd dhe 100 vjet.

e pershendes bekimin nga lori mpuq beko te dua shumm

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021