Teksti Origjinal

çdo derë u mbyll
S’kam ku të shkoj
Hallin tim kujt t’ja tregoj
Dhimbje pa fund sot për ty kam
Që kur më le jetime unë jam
REF:2
Mos thuaj jo
Se s’do të shohë
Edhe njëher ti kthehu
S’mund të pranoj se te kam humb
Te lutem kthehu
Mos thuaj jo
Se vetëm ëndrra s’më mjafton të jem me tyyy

Kujtime plot
Me lot i qaj
E çdo gëzim
Kaloj me vaj
Dhimbje pa fund
Sot për ty kam që kur me le jetime unë jam
REF:3
Mos thuaj jo
Se sdo të shoh
Edhe njeher ti kthehu
S’mund të pranoj se te kam humb
Të lutem kthehu
Mos thuaj jo
Se vetëm ëndrra s’më mjafton të jem me tyyyy

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020