Teksti Origjinal

KUR ME VJEN BURRI NGA STANI KUR ME VJEN FER FER FER ME BEN FUSTANI FER FER FER2HERE

KUR ME VJEN BURR NGA KISHA KUE ME VJEN FER FER FER ME BEN KEMISHA FER FER FER2 HERE

KUR ME VJEN BURRI NGA ARA KUR ME VJEN DALI I BEJ ZE PERPARA DAL I BEJE2 HERE

KUR E SHOH BURRIN TE VDEKUR KUR E SHOH OFOFOFOFO ME SHPON NE ZEMER OFOFOOOF

KUR E SHOH BURRIN PA DRITE PLOTE ME LOTE ME MBUSHEN SYTEOFOFOFOOF PLOT ME LOTT OFOOFOFOFO2 HERE

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021