Teksti Origjinal

Ti që m’vrave mu’, o
Zoti ty të vraftë, jalla!
Më vrave moj më plagose
I: O plag’t e mija, s’kanë o të shëruem, jalla!
Më vrave more, më sose. :I
Vetë ma ke dhanë besën
Se nuk due tjetër, jalla.
Përmas teje more xhanan.
Oh dy pikat shej ti lash në vetull, jalla
Për kujtim t’i lash nishan
Në zabel të erdha
O në muej të majit, jalla
Të gjeta si zog i hutuem.,
O rri xhanan-e kurr-o ti mos qaj e jalla
M’i fshin lotzitë se t’erdha unë.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020