Teksti Origjinal

.......
high
pass that joint i'm high
got me feeling fly
every time I ride

(yeah)para para para bob bo bo
para para para bo bo

lyrical son
just dhe me the fuckin
capp lyrical son the rep
the one non the one clos
a cuzz mini malls yeah hirs
knaqu one the worlds the stil

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019