Teksti Origjinal

Per her te par kur dashuron sikur shpendi fluturon ndjenj qe edhe sot si faj e ndjejnn
E nje val qe trupin ta pushton nuk ka mjek qe ta sherron syt e tu me vaj e gjen
Sje i pari as i fundit nuk ka vend fare per panik kjo qe ti ndjeeen kjo sesht matematik
ske rrugdalje tek e fundit mos u brengos e mos ke frik kjo qe ti ndjen esht \dashuri dhe pik

Ref
A je ndeti a e ngje ti nuk ka lidhje se ku je
Si te tjeret von a heret e gjen
A je ndeti a mileti nuk ka lidhje se ksuh je
si te tjeret von a heret e ndjeeen ...

Per her te par kur dashuron si delfini i ri noton
ndjenj qe edhe sot si faj e ndjejjn
E nje fllad qe trupin ta pershkon drillje qe kur nuk kaloon ne syt e tu me vaj e gjeeeen
Sje i pari as i fundit nuk ka vend fare per panik kjo qe ti ndjeeen kjo sesht matematik
ke rrugdalje tek e fundit mos u brengos e mos ke frik kjo qe ti ndjen esht \dashuri dhe pik

Ref
A je ndeti a e ngje ti nuk ka lidhje se ku je
Si te tjeret von a heret e gjen
A je ndeti a mileti nuk ka lidhje se ksuh je
si te tjeret von a heret e ndjeeen ...

Veq kesaj e ndjeen e njeeh
heret a von (heret a von) e gjeeen (e gjen )

Ref
A je ndeti a e ngje ti nuk ka lidhje se ku je
Si te tjeret von a heret e gjen
A je ndeti a mileti nuk ka lidhje se ksuh je
si te tjeret von a heret e ndjeeen ...

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019