Teksti Origjinal

Ike dhe me le shtepine
Qaj Maro qaj moj bije

More rrugen per Misire
Qaj Maro qaj moj bije

Me le vetem me femijet
Qaj Maro qaj moj bije

Jeta jote rrukullime
Qaj Maroo qaj mori bije

Te kam gjetur sinorine
Qaj Maro qaj moj bije

Ti me trete si qirine
Qaj maro qaj moj bije..

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021