Teksti Origjinal

Do vish ti mor cun i vogel
a do te vish te rrish me mu
a do te vish te rrish me mu
ne kemi nje pyll perpara a do mundesh te vish te dot a do mundesh te vish te dot
Ere e lehte une do te behem edhe pyllin do ta kaloj dhe me ty do t'vi mor djal dhe me ty do te shkoj
Ere e lehte une do te behem edhe pyllin do ta kaloj dhe me ty do t'vi mor djal dhe me ty do te shkoj

Do vish ti mor cun i vogel
a do te vish te rrish me mu
a do te vish te rrish me mu
Ne kemi nje lum perpara a do mundesh te vish dot a do mundesh te vish dot
Peshke me hala une do te behem
edhe lumin do ta kaloj dhe me ty do t'vi mor djal dhe me ty do te shkoj
Peshke me hala une do te behem
edhe lumin do ta kaloj dhe me ty do t'vi mor djal dhe me ty do te shkoj

Do vish ti mor cun i vogel
a do te vish te rrish me mu
a do te vish te rrish me mu
Ne kemi nje mal perpara a do mundesh te vish dot a do mundesh te vish dot
Zoge me krahe une do te behem edhe malin do ta kaloj dhe me ty do t'vi mor djal dhe me ty un do te shkoj
Zoge me krahe une do te behem edhe malin do ta kaloj dhe me ty do t'vi mor djal dhe me ty un do te shkoj

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020