Teksti Origjinal

TERE VRESHTAT-E I SHKOVA
RRUSH TE BUZA JOTE COVA
ME NJE VRESHTE KU RRI ZOTROTE
COVA RRUSH TE BUZA JOTE
COVA RRUSH TE BUZA JOTE
NE NJE VRESHT TE KU RRI ZOTROTE

C'I KANE THENE ASAJ SAT'EME
QE S'E DO SEVDANE TENE(TONE)
C'I KANE THENE T'ATIT E
QE SHKON NE DHROME(RRUGE)
E NUK ME FLET
QE SHKON NE DHROME E NUK ME FLET
C'I KANE THENE T'ATIT-E

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019