Teksti Origjinal

a me do se te dua shum
ti s'me do sa te dua un
a me do sa te dua un
ti s'me do un te dua shum
Ah sikur ta dije ti ceshte e shkreta
dashuri ka te mira e te liga
une te dua shum
ti s'me do sa te dua un
un e si se te dua shum ti s' me do sa te dua un ti s' me do sa te dua un

Rri mendoj si u be kjo pune
dite e nate rri per ty pa gjum Rri mendoj si u be kjo pune
dite e nate rri per ty pa gjum
Eh sikur ta dije ti eshte e shkreta
dashuri ka te mira e te liga

Une te dua shum pse s'me do sa te dua un e di se une te dua shum
pse s'me do sa te dua un pse s'me do sa te dua un

a me do se te dua shum
ti s'me do se te dua un
a me do se te dua shum
ti s'me do sa te dua un
Eh sikur ta dije ti eshte e shkreta
dashuri ka te mira e te liga
une te dua shum pse s'me do sa te dua un,un e si se te dua shum
ti s'me do sa te dua un un e di se te dua shum pse s'me do sa te dua un un e di se te dua shum.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020