Teksti Origjinal

sonte ne te dy vallezojme bashk
bie bor cbardhesi
neper vezullim syte e tu sec kerkojne syte e mi
eja nje cast te dalim bashk nata e bardhe po na fton bora mbi rruge paqe sjell e qet ajo zbardheron
topa bore hedhin shoket tan
bore e bardh cbardhesi
ne secilin top qe te dergoj te dergoj dashuri
qenka shume bardh sonte kjo nate
bie bore cbardhesi
eja sonte ne te dalim bashk cbardhesi bor qendrim
(2 here)"eja ne heshtem per nje cast
heshtem te dy nen nje bli
nen vezullime syt e tu kerkojn sot syt e mi
topa bore hedhin shoket tan bor e bardh cbardhesi
ne secilin top qe te dergoj te dergoj dashuri"
eja nje cast te dalim bashk nata e bardh p na fton
bora mbi rruge paqe sjell e qet ajo zbardheron
topa bore hedhin shoket tan bor e bardh cbardhesi
ne secilin top qe te dergoj te dergoj dashuri
bie bore cbardhesi
te dergoi dashuri
bie bore
eeeeeee bieeee booooore
cbardhesi

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021