Teksti Origjinal

E shkurter kjo jete
E njerezit harrojne
Se vijne ne kete toke
Si engjej, sa shpejt ndryshojne
Se kjo bote mer fryme vec nga dashuria
Jo nga dhimbje e shpirtit as ligesia

Vjen nje cast ne jete
Koken kthen pas ti
Ke lene dhimbje a miresi
Kjo bote do ekzistoj vec nga dashuria
Jo nga dhimbje e shpirtit as ligesia

Vjen nje cast ne jete
Koken kthen pas ti
Ke lene dhimbje a miresi
O njeri ti je magjia
Ti je fryma e shenjte
qe boten e ndryshon

Vjen ti ne jete nga dashuria
E dashuri jep ne bote
O njeri ti je magjia
Ti je fryma e shenjte qe boten e ndryshon
Vjen ti ne jete nga dashuria
E dashuri jep ti ne kete bote

Se kjo bote merr fryme vec nga dashuria
Jo nga dhimbje e shpirtit as ligesia
Vjen nje cast ne jete
Koken kthen pas tij
ke lene dhimbje a miresi
Kjo bote do ekzistoj
Vec nga dashuria
Jo nga lotet e njerezve as ligesia
Vjen nje cast ne jete
Koken kthen pas tij
ke lene dhimbje a miresi

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021