Teksti Origjinal

Erdhi dita dasmën ta fillojmë
Djalin ton të bukur dhëndër do ta bëjmë
Erdhi dita dasmën ta fillojmë
Djalin ton të bukur dhëndër do ta bëjmë

Mbushni gotat me raki
T'ia urojmë dasmën moj çiftit të ri
Mbushni gotat me raki
T'ia urojmë dasmën moj çiftit të ri

Djalin ton të bukur sonte e martojmë
Dhe nga zemrat tona çiftin e urrojmë
Djalin ton të bukur sonte e martojmë
Dhe nga zemrat tona çiftin e urrojmë

Mbushni gotat me raki
T'ia urojmë dasmën moj çiftit të ri
Mbushni gotat me raki
T'ia urojmë dasmën moj çiftit të ri

Bini ju tupana neve të vallzojmë
Se do marrim nuse shtëpin ta gëzojmë
Bini ju tupana neve të vallzojmë
Se do marrim nuse shtëpin ta gëzojmë

Mbushni gotat me raki
T'ia urojmë dasmën moj çiftit të ri
Mbushni gotat me raki
T'ia urojmë dasmën moj çiftit të ri

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021