Teksti Origjinal

Ni bashqe me trandafilla
keputa ni lule bore
ni bashqe me trandafilla
keputa ni lule bore
e bashkova ne zambakun
e me te lidha kunor
e bashkova me zambakun
e me te lidha kunor
lule bora dhe zambaku
sa bukur moj po kercejn
lule bora dhe zambakun sa bukur moj po kercejn
u bashkun me lule tjera
dhe me te ato defrejn
u bashkun me lule tjera
dhe me te ato defrejn

Lule bora nuse joon
sa bukur ajo vallzon
lule bora nuse joon
sa bukur ajo vallzon
dhe zambak eshte
dhendri joon qe te dy
rrezen e shtojn

ref:
Ne mes sheshit bezi stanit
dasme e madhe plot hare
ne mes sheshit bezi stanit
dasme e madhe plot hare
kercen Dhendri i Elbasanit
s'bashku me nusen e re
keercen Dhendri i Elbasanit
s'bashku me nusen e re

Ne mes sheshit bezi stanit
dasme e madhe plot hare
ne mes sheshit bezi stanit
dasme e madhe plot hare
kercen Dhendri i Elbasanit
s'bashku me nusen e re
keercen Dhendri i Elbasanit
s'bashku me nusen e ree

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020