Teksti Origjinal

nese mundem qe me keng
tjem pran teje
100 vjet un do kendooj

nese mundem qe me pun
te kam pran 100 vjet
un do te punoj

ta kuptosh
ti shpirtin tim
sa energji per ty shpenzooj
100 vjet(100 vjet) , un do te udhtoj
sa shum brigje per ty kaloj

100 vjet(100 vjet) un do te udhthoj
sa shum brigje per ty kaloj

nese mundem qe me keg tjem pran teje
100 vjeet un do kendoj
nese mundem qe me pun te kam pran
100 vjet un do punooj

ta kuptosh
ti shpirtin tim
sa energji per ty shpenzooj

100 vjet(100 vjet) un do te udhtoj
sa shum brigje per ty kaloj
100 vjet (100 vjet) un do tudhtoj
sa shum brigje per ty kaloj

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020