Teksti Origjinal

i fol fol moj dallandyshe i fol fol moj dallandyshe fol moj dallandyshe te degjoje nji here i fol moj dallandyshe qe kendon mbi dere. kush te ka derguar moj hena apo djelli kush te ka derguar moj hena apo djelli me trego te lutem moj sa yje ka qelli me trego te lutem moj sa yje ka qelli i fol fol moj dallandyshe i fol fol moj dallandyshe i fol moj dallandyshe te degjoje nji here i fol moj dallandyshe qe kendon mbi dere.dukesh si nje lule moj valle ku do kesh mbire i dukesh si nje lulu moj valle ku do kesh mbire si mundet te benet moj lulja kaq e mire e si mundet te benet moj lulja kaq e mire i fol fol moj dallandyshe i fol fol moj dallandyshe i fol moj dallandyshe te degjoje nji here i fol moj dallandyshe qe kendon mbi dere.ne je ndonje dritez moj dritez perendije ne je ndonje dritez moj dritez perendije lum kush te ka afer moj lum kush se la ta pije lum kush teka afer moj kush e la ta pije i fol fol moj dallandyshe i fol fol moj dallandyshe i fol moj dallandyshe te degjoje nji here i fol moj dallandyshe qe kendon mbi dere i fol fol moj dallandyshe i fol fol moj dallandyshe i fol moj dallandyshe te degjoje nji here i fol moj dallandyshe qe kendon mbi dere.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019