Teksti Origjinal

(2x)everybody's intoxicated
intoxicated,intoxicated

lights,camera action,dont want to less your ....,dont want to....the action,as that intro through the door,the only accsess,a lot of single status,indise a different planet...
...

(4x)everybody's intoxicated

lights,camera action,i must feel like the....10,000 wants dis.....everybody hit the floor,........so you want more,ill give you more,,,you want more,more,more,more

(4x)everybody's intoxicated

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020