Teksti Origjinal

Ti e di se të kam shok
dhe nuk të lë që të zhgënjehesh
Bota është e tillë dhe nuk mundesh vetëm me të, të rrehesh
Ti je ai që je nuk ke as nevojë që të fshehesh.
Ti e di se të kam shok
dhe nuk të lë që të zhgënjehesh

Une dua, të kuptoj dhe jam ajo që do t'ndihmoj
Ndjeshmëria jote mua më lejon të të kuptoj
Që në ty ka dashuri dhe ruhet me shumë besnikëri
Se unë dua tē kuptoj dhe jam ajo që do të ndihmoj

Ref x 2
(Ndiqe zemrën dhe beso
tjetër kush mos e dëgjo
Lumturinë mos e shkaterro vazhdo jetën dhe jeto)

Ti nuk je as pak banal
nëse ndihesh homoseksual
merri gjërat më ndagalë
dhe bëri njerzit me total
se kjo jetë eshte vec e jotja
dhe mund të bësh me të
Cfarë duash se
Ti nuk je as pak banal
nese ndihesh si homosekusal
S'ke nevojë për guxim
se ti je djalë dhe
don djalë tjetër
As i pari as i fundit
Kjo gjë në Botë
është punë e vjetër
Jeto për vete e jo për të tjerët
leri njerzit le të plasin
S'ke nevojë për guxim
se ti je djalë dhe
don djalë tjetër

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020