Teksti Origjinal

Haxhire moj Haxhire,
Lalen tate ku e le,
Lalen tate ku e le.

Haxhireja na ka ike e,
Me kapele republike,
Me kapele republike.

Nanananana naj naj naj naa
Nanananana naj naj naj naa
Nanananana naj naj naj naa

Haxhireja osht kacak eee,
Neper fusha neper male
Neper dete, oqeane.

Haxhire moj Haxhire,
Lalen tate ku e le,
Lalen tate ku e le

Haxhire moj Haxhire,
Lalen tate ku e le,
Lalen tate ku e le

Haxhireja na ka ike e,
Me kapele republike,
Me kapele republike.

Oj oj oj oj
Oj oj oj oj
Oj oj oj oj
Oj oj oj oj

Oj Oj oj oj lajle
Oj Oj oj oj lajle
Kujtova se binte shi,
Ato ishin lot't e mi.

Oj Oj oj oj lajle
Oj Oj oj oj lajle
Kujtova se binte shi,
Ato ishin lot't e mi.

Haxhireja, Haxhireja, Haxhireja,

Nanananana naj naj naj naa
Nanananana naj naj naj naa
Nanananana naj naj naj naa

Nanananana naj naj naj naa
Nanananana naj naj naj naa
Nanananana naj naj naj naa

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020