Teksti Origjinal

Ishte kalimi i zotit t par
n ver mu mkan then
i ndjer më kan qar.
më kan thën mua të kerkoj si ty svdes si kto sy
pa ty do jem thar
edija se do vinte
ishte pran një merimang
ee lan të më kafshoj
e kush e dinte
se kerkoja dot nje pik t qajj
e lodhur te jemi djell

ref:
edija se kerkonte fati anonimati kundrahelmin e rubati
esatii e treti si vajgurja e vajgurit e nuhati qe ndezi
e zemren e pushtoj si kendezi
dhe pula vija e kerkojme
vija vija si tradita iku hija si pastrues nena hija
ee si tja beja nuk e di
ket jet me ty
se un pa ty
jam sikur ty.

Ishte kalimi i zotit t par
n ver mu kan thar
i ndjer me kan qar
me kan then mua t kerkoj
si ty svdes si kto sy
pa ty do jem thar
e dija se do t vinte
ishte pran nje merimang
e lan te m`kafshoj
e kush e dinte
se kerkoja dot nje pik t qajj
e lodhur te jemi djell

ref :
edija se kerkonte fati
anonimati kunderhelmin e rubati
esati e treti si vajguri
e vajguri e nuhati qqe ndezi
e zemren e pushtoj si kendezi
dhe pula vija e kerkojm
vija vija si tradita iku hija
si pastrues nena hija
e si tja bëj un nuk di
ket jet me ty
se un pa ty
jam sikur ty.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019