Teksti Origjinal

Oh ç’u thanë moj,
oh ç’u thanë moj
ç’u thanë trëndafilat ee
oh s’këndojnë moj,
s’këndojnë moj
s’këndojnë bilbilat ee
Oh ç’u thanë moj,
oh ç’u thanë moj
të shkretët ee
apo zenë e pijnë
zënë e pijnë moj fletët ee
Apo çupa jonë, po qan me lot
apo merre moj djalin të dy tok
ah çu çelën moj trëndafilat ee
apo këndojnë moj bilbilat ee
apo zunë këndojnë, bilbilat ee

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020