Teksti Origjinal

Çka bilbili qe vajton
Ka nji hall qe po e pervelon
Rreth e qark ku ka atdhen
Ne pes vende ka folen

Ne pes vende ka folen

Rreth e qark ku ka atdhen
Ne pes vende ka folen

Ne pes vende ka folen

Ref...
O bilbil o shpend kengetar
Jam si ti me zemer t'vrar
Sa her shkon nder ato troje
Shqiptarin ti perqafoje

O bilbil o shpend kengetar
Jam si ti me zemer t'vrar
Shqiptarin qe fort e dua
Pershendete dhe per mua

Çka ky zog i bardh si bor
Qe vjen rreth neper Kosov
Ne çdo lule ku qendron
Si bilbili po kendon

Si bilbili po kendon

Ne çdo lule ku qendron
Si bilbili po kendon

Si bilbili po kendon

Ref...
O bilbil o shpend kengetar
Jam si ti me zemer t'vrar
Sa her shkon nder ato troje
Shqiptarin ti perqafoje

O bilbil o shpend kengetar
Jam si ti me zemer t'vrar
Shqiptarin qe fort e dua
Pershendete dhe per mua

Ç'asht aj zog qe fluturon
N'Çameri shpirti pushon
Kur s'e gjen folen e vet
E humb rrugen zogu i shkret

E humb rrugen zogu i shkret

Kur s'po e gjen folen e vet
E humb rrugen zogu i shkret

E humb rrugen zogu i shkret

Ref...
O bilbil o shpend kengetar
Jam si ti me zemer t'vrar
Sa her shkon nder ato troje
Shqiptarin ti perqafoje

O bilbil o shpend kengetar
Jam si ti me zemer t'vrar
Shqiptarin qe fort e dua
Pershendete dhe per mua

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021