Teksti Origjinal

Mora rrugën për Janinë
Isha vetëm.
Bashkë me arabaxhinë
E po natën-e.
Atje më zunë pusinë
E po natën-e.
Copë e copë më bënë mëlçinë
Edhe zemrën-e.
Mora rrugën për Janinë
E po natën-e
Atje më zunë pusinë
E po natën-e.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021