Teksti Origjinal

O MOR' RRUSH I ZI O MOR' RRUSH I ZI
(SHUME T'A KAM LAKMINE MORE SHEQERO)2X

(O MOR'RRUSH I ZI ZHUME TA KAM LAKMI)2X

O MOR' RRUSH I KUQ O MOR'RRUSH I KUQ
(S'GUXON KUSH ME TE NGUC MORE SHEQER-O)2X

(O MOR'RRUSH I KUQ S'GUXON KUSH ME TE NGUC)2X

O MOR'RRUSH I BARDHE O MOR' RRUSH I BARDHE
(I EMBEL SI MJALTE MORE SHEQER-O)2X

(O MOR'RRUSH I BARDHE I EMBEL SI MJALTE)2X

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019