Teksti Origjinal

Në Shkodër ka ra nji drite Në Shkodër ka ra nji drite
ka lshu rreze an' o për an amon
Perenija t'ka godite
kusur moj s'të ka lanë
O lujma lujma shtatin'e
ta fala sahatin'e
o lujma lujma shpinen'e
vera tu boft dimen'e
Kam e dorë bel e shpin'e
gushën farfuri amon amon'e
zani jyt si gardalin'e
dhamët moj si inxhi
O lujma lujma shtatin'e
ta fala sahatin'e
o lujma lujma doren'e ta puthsha moj gojën'e
Ka lind dilli ka lind hana
flokt e art si vesa n'bar amone
bishtalecat nër gjylpana
të jan rrit moj n'ishtihar
O mos ma mbani ishën'e
se ma derdhi shishen'e
o mos ma mbani locën'e
se ma tremni gocen'e

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020