Teksti Origjinal

i nishtulla polanqi i muzika ojkale x2
ituj mange ojrove i muzika tejkale x2 lej lej lej ama pasha va
lej lej lej amerojva ja x2
orovan me shu ne o mandi gilave x2
ituj mange orojve i muzika tejkale x2 lej lej lej ama pasha va
lej lej lej amerojva ja x8

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019