Teksti Origjinal

I.
Moj llokumja me sheqer
Kush te ka te perkedhel
Kush te ka te perkedhel
Moj llokumja me sheqer

Refreni
Moj llokumja ne kuti
Kush te ka te mban ne gji
Kush te ka te mban ne gji
Moj llokumja ne kuti

II.
Moj llokumja mjaft e embel
C'ma plase te shkreten zemer
C'ma plase te shkreten zemer
Moj llokumja mjaft e embel

Refreni
Moj llokumja ne kuti
Kush te ka te mban ne gji
Kush te ka te mban ne gji
Moj llokumja ne kuti

III.
Moj llokumja plote me arre
Nuk te ndahem pa te marre
Nuk te ndahem pa te marre
Moj llokumja plote me arre

Refreni
Moj llokumja ne kuti
Kush te ka te mban ne gji
Kush te ka te mban ne gji
Moj llokumja ne kuti

IV.
Moj llokumja me sevda
Lum-e djali qe te ka
Lum-e djali qe te ka
Moj llokumja me sevda

Refreni
Moj llokumja ne kuti
Kush te ka te mban ne gji
Kush te ka te mban ne gji
Moj llokumja ne kuti

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020