Teksti Origjinal

shekujt bashk me historine
thurin vargje per lavdin
perjkujtoj burrat e shtrejte
rilindasit tane te shejte

perjkujtoj burrat e shtrejte
rilindasit tane te shejte

REF:
kush i prine karavanit
naum ylli vecilharxhi
n´dore e mbane nje abetare
top e pushk per gjithe shqiptaret

n´dore e mbane nje abetare
top e pushk per gjithe shqiptaret

II
Vaso pasha jep kushtrimin
thrret smiun dhe naimin
gjith kah t´jemi te lidhim besen
kombin tone ne drit ta cesim

gjith kah t´jemi te lidhim besen
kombin tone ne drit ta cesim

REF:
Kjo armata jon e madhe
e rilindjes tone kombetare
kush me push e kush me pen
e nderuan memedhene

kush me pushk e kush me pen
e nderuan me memedhene

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020