Teksti Origjinal

Kujton baba i lules
kujton baba i lules
po ja kallim shpijen

Kujton baba i lules
kujton baba i lules
po ja kallim shpijen

jo babo jo
jo babo jo
po ta marrim bijen

Kujton nena e nuses
kujton nena e nuses
po ja marrim hisen

Kujton nena e nuses
kujton nena e nuses
po ja marrim hisen

jo nano jo
jo nano jo
po ta marrim bijen

Kujton vllau i lules
kujton vllau i lules
do t´ja kallim oden

Kujton vllau i lules
kujton vllau i lules
do t´ja kallim oden

jo djalo jo
jo djalo jo
po ta marrim motren o

Albumi :jeta ne qeli

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020