Teksti Origjinal

Shtatori i pare
blerim dhe shoke te rinj
na solli ne
o shoqja im i mire

Shtator te tjere
kaluan dhe do te vine
dhe krahe per krah te 2
ne na gjen

Nga brehu i detit vije ti
dhe une nga bjeshket plot freski
dhe mindis nesh
u lidh kjo miqesi

Ne ditet e mia hyre ti
o shoqja ime e rinise
te ndjeva prane
ne ate shtator te pare

Shtatori i pare
blerim dhe shoke te rinj
na solli ne
o shoqja im i mire

Shtator te tjere
kaluan dhe do te vine
dheme te forte e ben
Miqesine!

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020