Teksti Origjinal

Në fillim barin jeshil
barin jeshil,
pastaj pemët,
bëra unë
shiko sa bukur,
Lule plotë
flut'ra shumëngjyrëshe,
dhe një përrua
këtu në mes
Gjeje çfarë mungon
pastaj dielli
plot zogj përreth,
plot zogj përreth
lule dele
dhe një ylber
e kuqe dhe jeshile
blu edhe lejla
qeshni me te madhe
qeshni hahaha
se këtu mëson por
edhe lodron
me ngjyrat e githë botës
gëzon dhe fantazon.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020