Teksti Origjinal

ehhhhhhhehhhhhhhehhhhhhhhhhheeeeeeeeheeeeehhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeh

ore dullo agjami kat qu gruja me lyp fmi a pe don te bardh a te zi hajde pi nji got raki

ore cim o burdai spe don tbardh po pe don tzi
edhe une po du me pi bashk me ty ni got raki

hajde dullo qukullada qiki ta qiki qiki qiki da dullo qukullada qiki ta qiki qiki qiki ta hajde dullo qukullada qiki ta qiki qiki qiki ta

ore dullo agjami kat qu gruja me lyp fmi e pe don te bardh a te zi hajde pi nji got raki

ore cim o burdai spe don tbardh po pe don tzi edhe une po du me pi bashk me ty ni got raki

hajde dullo qukullada qiki ta qiki qiki qiki da dullo qukullada qiki ta qiki qiki qiki ta hajde dullo qukullada qiki ta qiki qiki qiki ta

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020