Teksti Origjinal

Кажа сѐ што имаше
дури и малку повеќе
конечно сум јас на ред
слушај ти, не повторувам по сто пати
300 години не ми барај ги
толку ми се потребни
300 години да заборави
оваа мое срце што го повреди.
Некогаш сакав животот со тебе
да ми помине сега не
ако размислам со тебе
ни минута нема да останам.
300 години не ми барај ги
толку ми се потребни
300 години да заборави
оваа мое срце што го повреди.
300 години не ми барај ги
толку ми се потребни
300 години да заборави
оваа мое срце што го повреди.(2x)

---------------------

Kaza se
se sto imase duri i malku poveke
konecno sum jas na red
slusaj ti ne povtoruvam
veke po sto pati

300 godini
ne me baraj ti,
tolku godini mi se potrebni,
300 godini
da zaboravi
ova moe srce
sto go povredi

Nekogas
sakam zivotot so tebe
da mi pomine
sega ne ako razmisllam
so tebe
jas ni minuta nema da ostanam

300 godini
ne me baraj ti,
tolku godini mi se potrebni,
300 godini
da zaboravi
ova moe srce
sto go povredi.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020