Teksti Origjinal

Ref:2x
...................................................
Smok shum .... syt si japan
Smok shum .... syt si japan
Smok shum .... syt si japan
Smok shum .... syt si japan
....................................................

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021