Teksti Origjinal

Unë jom për...Po prapë ti vendos...

EtnoN {yeahh}

Kët' biletë që n'dorë e mban edhe nesër e blen,
Fluturime ka shumë, e vende t'lira gjithmonë gjen
E kohë ke me pas për karrierë e për burrë...
Mos u nis për terminal ngom' sot e mo kurrë...
kjo shanca e fundit qe na kerset n'derë
Ti veten po e vret hatri i njerëzve tjerë
Ti pe shkel veten keq...meno edhe niher
Kto çantat tua ti veç vujtje po merr..
Bile thujum qe e donë e po t'lo shpejt me ik
Drejt e n'sy pa m'rrejt as ni pikë
Po se donë, as nuk ke me dashtë nëse shkon
s'do me thonë qe s´jena t´lumtur nëse rrethi yt s'em donë...
Pra ngom...veç ni dit e veç ni natë
Ton jetën jena bashkë, veç bashkë kena fat...
E nëse nuk em donë e shkon nga kjo derë
Kuptoje qe nuk mes shanca jote Rezervë...

Blero:

Faj kam unë se te dua...
Mos i lejo ti ndryshojnë ndjenjat e tua (ahaaa)
Dhembjen pran do ta kesh
kur ne shtratin tim ti s'do t' jesh,
ti s´do t´jesh.

Mc M:

Atij si bohet vonë fluturimin ti me shty
po ta lypi veç ni dark me ty sy em sy..
besomë nëse shkon ti e lumtur nuk je
me zemër ti je k'tu, a trupi t'rrinë atje...
E fjalë s´ki me pas miqve me ju than
Kur t´vesin për mu, kur t´vesin pse u ndamë
nëse ndonjëherë ndahet ai prej teje
falënderoji ata qe t'kthyn kundër meje...
Ti e din qe unë vlej, ti mirë mu m'njeh..
ti ja s´po donë me pa, ja vet s´je ka sheh..
E nëse ti ik oshtë fundi i k'saj lidhje
ty dhembja t'përcjell, unë e lypi tjetër zgjidhje
Meno...duhesh drejt edhe shpejt
propozimi jem oshtë biletën ktheje krejt.
Se t´mirat e mia, te tjeret nuk i kanë
E di qe ki me kajt' si t'ulesh n'aeroplan ...

Blero:

Faj kam unë se te dua...
Mos i lejo ti ndryshojnë ndjenjat e tua (ahaaa)
Dhembjen pran do ta kesh
kur ne shtratin tim ti s'do t' jesh,
ti s´do t´jesh.

2x: S´jom shanca jote rezervë...

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021