Teksti Origjinal

asht nje bilbil sa mir kendon
per nje vajz aj gezon
oh se kjo vajz me syt e zez
ja ka cue shpirtin pesh

oh se kjo vajz me syt e zez
ja ka cue shpirtin pesh

REF:
kno bilbil ti fushave
bash me kengen e vashave
ce kendon ledinave
pran e pran kodrinave (2x)

II
oh se bilbili ka ni hall
per ni vajz aj ka ni mall
oh te burimi po e pres
me ja pa dy syt e zez

oh te burimi po e pres
me ja pa dy syt e zez

REF:
kno bilbil ti fushave
bash me kengen e vashave
ce kendon ledinave
pran e pran kodrinave (2x)

REF:
kno bilbil ti fushave
bash me kengen e vashave
ce kendon ledinave
pran e pran kodrinave (2x)

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020