Teksti Origjinal

a te kam thane
a te kam thane o shiprim o djale
o shiprim o djale
nusja jote nusja jote
ma e mira n'mahalle
ma e mira n'mahalle

nusja jote nusja jote
ma e mira n'mahalle
ma e mira n'mahalle

te kam thane
a te kam thane o shiprim o lume
o shiprim o lume
nusja jote, nusja jote
ma e mira ne katunde
ma e mira ne katunde

nusja jote, nusja jote
ma e mira ne katunde
ma e mira ne katunde

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020