Teksti Origjinal

Ty ta ka ble lulie oj vjerra dy lirenoj vjerra dy liren oo
Ty ta ka ble lulie me ta jeshu ftyrenme ta jeshu ftyren oo

Ty ta ka ble lulie oj vjerra duvakinoj vjerra duvakin ooo
Ty ta ka ble lulie me ta jeshu shtatin me ta jeshu shtatin oo

Ty ta ka ble lulie oj mor djali vellenoj mor djali vellen oo
Veq se je e mir lulie dhe me gezu vjerren.dhe me gezu vjerren ooo

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019