Teksti Origjinal

ni bahce me portokall
e me limona mbrenda

ani nanes ton e
po i gezohet zemra

ani nanes ton e
po i gezohet zemra

zemra i gezon
syri i shikon
lumja ajo e lumja o
djalin e marton

zemra i gezon
syri i shikon
lumja ajo e lumja o
djalin e marton

II
ni bahce me portokall
e me limona mbrenda

ani babes ton e
po i gezohet zemra

ani babes ton e
po i gezohet zemra

zemra i gezon
syri i shikon
lumi aj i lumi o
djalin e marton

zemra i gezon
syri i shikon
lumi aj i lumi o
djalin e marton

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021