Teksti Origjinal

Si mje bo mi te morrsha te keqen 2x
Me je bo me te var teneqen 2x

Ref:
Ec bretkose ec, ec e mos ndalo
pashke vesh nallone
qeke goc tirone.. 2x

Si mje bo mi te morrsha te ligat 2x
Me je bo me te var opingat 2x

Ref:
Ec bretkose ec, ec e mos ndalo
paske vesh nallone
qeke goc tirone.. 2x

opaaaa tironaaaa ssssssssss :)))

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021