Teksti Origjinal

One two three four
Oha joh oha joh oha joh oha start

Ngel n`histori një dashuri
Një vit një ditë në pranverë të humba ty
Ngel n`histori ahha një dashuri
Një vit një ditë në pranverë të humba ty

Lotët në sy
Ende s`mjan ndal
Prej kur ke shku dhe s`të kam parë
Prej kur ke shku ahaa dhe s`të kam parë

Ref:
Tash do t`ngel do t`ngel në histori
Një ditë një vit një Dashuri
Me qindra ditë kan me kalu
Por atë pranverë s`kam me harru

Do t`ngel do t`ngel në histori
Një ditë një vit një Dashuri
Me qindra ditë kan me kalu
Por atë pranverë s`kam me harru

Kush di se q`buzëjan duke t`puth
kush di me kënd je martu e m`ke harru
Kush di se q`buzë aahaajan duke t`puth
kush di me kënd je martu e m`ke harru

Do t`digjem zjarrë
Deri sa t`jem gjallë
Kam me u fikë aahh vetëm në varrë
Kam me u fik aahhh vetëm në varrë

Ref:
Tash do t`ngel do t`ngel në histori
Një ditë një vit një Dashuri
Me qindra ditë kan me kalu
Por atë pranverë s`kam me harru

Do t`ngel do t`ngel në histori
Një ditë një vit një Dashuri
Me qindra ditë kan me kalu
Por atë pranverë s`kam me harru

Tash do t`ngel do t`ngel në histori
Një ditë një vit një Dashuri
Me qindra ditë kan me kalu
Por atë pranverë s`kam me harru

Do t`ngel do t`ngel në histori
Një ditë një vit një Dashuri
Me qindra ditë

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021