Teksti Origjinal

Erdhi Dita t'jemi nji
Erdhi dita me Marrë frymë
për një kulm për një shtëpi
Erdhi dita me marrë frymë
për një kulm për një shtëpi

Te guxojme te hedhim nje hap
Ti provo hape nje derë
Kapu forte pas dores sime
E me ne do te vijne te tjere
Kapu forte pas dores sime
E me ne do te vijne te tjere

Nena qan kur qesh nje themij
Toka qan kur lart bie shi
eee pas shiut kur del diell
ti beso se eshte pranvere
eee pas shiut kur del diell
ti beso se eshte pranvere

Mos e shkel Malin me Bore
Mos e prek ti qiellin tim
Mos harro fjalen e Dhene
Mos e le te qaj femije
Mos harro fjalen e Dhene
Mos e le te qaj femije (Mensuri:Ajdeee)

O Tirane o Diaspore
O Prishtina me Kurore
O Tetove o Bukuri
Shkup Ulqin hej ti Malesi
Shko dredh bukur o Princeshe
Bujanoc e Presheve
Oj Drenicë o shkemb i fortë
Nga Malësia gjer në Vlorë
Oj Drenicë o shkemb i fortë
Nga Malësia gjer në Vlorë

O Tirane o Diaspore
O Prishtina me Kurore
O Tetove o Bukuri
Shkup Ulqin hej ti Malesi
Shko dredh bukur o Princeshe
Bujanoc edhe Presheve
Oj Drenicë o shkemb i fortë
Nga Malësia gjer në Vlorë
Oj Drenicë o shkemb i fortë
Nga Malësia gjer në Vlorë

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020