Teksti Origjinal

Jo i themi dyshimit per fajsin tende.

Jo Jo Jo Jo...

U themi atyre qe menduan se perkrahja per ty venitet

Jo Jo Jo Jo Kurr...

Asniher

Jo i themi njollosjes se Luftes me te Drejt ne Rajon..

Jo Jo Jo Jo...

Kurr

Jo Jo Jo Jo...JOOO

Ksi Burra nuk Lind shpesh Koha!

Jo...

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020