Teksti Origjinal

|| i'm comming now ||

Kuurr Maa Miir Sjjomm Kaan...
As nuuk Koo Mee Kaan...
LYRIC...LYRIC comming here...

Dont Stop Baby -X4
Yyeeaaahh
DOnt stop Baby -X4

Kjo NAt explodon...
Gjithqkka Miir Oshtt Tuu Nii...
Kuur Joom Un Mee Ty...
E dii Skka MonnOtonni...

Moos U Naal...
Weechh Kccee
Moos Ta nin ee ti kkcee
Muzzik Zgjedheem Atjee
PPoo Veqq Riin Me ni Veen

Baby Dont stop

Bone Ngat meje edhe ni haap
afrohu ti maa ngaat
mee stilin ton shum te qaart...
See weecchh Tii Diin Mee Dridhh
See Weechh Tii dinn Mee siill
see Tii Je e jemmja
sskii Nevooj peer nnaaj kshillë...

Doonnt Stoopp Babby -X4
yee-yee-yeaah
Dont stop babyy -X4
Yee-yee-yeaah

Doont stop baby...

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020